View Full Version : Prorocanstva
kosovka2
04-23-2019, 05:52 AM
Prorocanstva
PROROČANSTVO SA SVETE GORE: Srbiju će napasti Albanija, Hrvatska, Bosna i Amerika, ali doći će Rusija
Zanimljivo peoročanstvo koje je navodno na Svetoj Gori ove godine objavljeno u knjiici Nadolazeće nesreće, nepoznatog autora; i koje upozorava: Braćo, treba da budemo oprezni
Tekst donosi neka nova proricanja ta nas čeka u budućnosti.
Na nesreću, sledećih nekoliko nedelja biće početak poslednjih događaja pre kraja sveta. Od prole godine pokuavao sam na razne načine da informiem prijatelje, rođake i poznanike o predstojećim nesrećama. Svi oni primili su moje reči s nepoverenjem i smatrali me za ludog. Oni nisu hteli nita da saznaju. To je i razumljivo čovek koji je daleko od Boga nikada ne eli da čuje loe novosti. Takav čovek vie voli spletkarenja, ćaskanja o fudbalu, o enama, o bilo čemu, samo ne o događajima koje Bog poalje. Naalost, ti događaji biće istovremeno njihova kazna. Kada sam o tome popričao sa jednim pravednim starcem on mi je zapovedio da odmah prestanem da obavetavam ljude, pie na početku teksta.
Braćo moja, kad sam posetio tog starca počeo sam da govorim o predstojećim događajima. On je shvatio moje namere i rekao da mi to saznanje neće doneti nikakvu duhovnu korist ja ću samo utoliti grenu čovekovu radoznalost. Odlazeći od starca sav sam se tresao. Ako se i pola tih događaja stvarno desi, onda moe samo jedno da se kae TO JE UAS!!!
Danas ili sutra, kad se priberem, obećavam da ću vam reći sve to mi je starac rekao i ta mi je dozvolio da napiem da ne bih uplaio narod i izazvao talas defetističkih raspoloenja. (Ne brinite, Grčkoj se neće desiti nita loe, njene teritorije neće biti osvojene). Ali, to će biti tragedija i kazna za njene maloverne stanovnike, a ne za zemlju.
Sve o čemu su pisali Sveti oci nae Crkve desiće se tako do poslednjeg detalja. Starac je rekao da je bio zadivljen kada je u mladosti pročitao proročanstva Sv. Kozme Etolskog. Počeo je da moli Boga (tada jo ne shvatajući svu ozbiljnost molitve) da mu otkrije kada će se desiti predskazani događaji. Međutim, nakon to je posetio Atos i razgovarao sa jednim starcem shvatio je svoju greku. Samo Gospod odlučuje ko je dostojan milosti otkrovenja. I, jednom uveče kada se starac molio (to je bilo na dan kada su Turci ubili Kiprane Solomosa i Isaka) pred njegovim unutranjim pogledom kao filmska traka počeli su da se razvijaju predstojeći događaji.
(Ja sam, braćo, siguran da je na tom mestu starac sakrio od mene neto neprijatno). Proročanstva nekog g-na Georgija (Đorđa) o sedam ratova, koja je zapisao i irio jedan od braće, pokazala su se istinitim.
Svaki od ratova biće suroviji od prethodnog. U svaki od ratova biće uključivano sve vie drava i tako će rat zahvatati sve vie prostranstva zemljine kugle. Između ratova biće i perioda mira. Stanovnitvo drava uvučenih u rat moliće Boga za pomoć, ali njihove molitve neće biti usliene.
Stanovnitvo drava koje ne učestvuju u ratu neće urazumiti nesreće njihovih suseda, nego će umesto toga teiti ratu i razaranjima da bi se osvetili svojim neprijateljima. Na kraju će rat zahvatiti čitav svet. Svuda će zavladati glad, rasulo, nesreće, pobune, pljačke i bolesti.
Grčka će svoju vojsku dati pod vlast predstojećeg izabranog Cara. Rusija će pretrpeti jo jednu provokaciju napad od strane Gruzije i ovoga puta potpuno će unititi Gruziju. Naalost, gubici civilnog stanovnitva Gruzije biće zastraujući. Dok Rusi budu ratovali u Gruziji, Ukrajinci, podsticani od strane Amerikanaca, takođe će početi grubo da provociraju Rusiju.
Turska će dozvoliti američkim brodovima i avionima da ulaze u njene zalive i vazduni prostor radi nanoenja udara po Rusiji.
Od tog trenutka počeće odbrojavanje za Tursku. Rusi će veoma brzo pobediti Ukrajince (preciznije rečeno, malo će ko od Ukrajinaca pristati da ratuje sa Rusima) i biće rado dočekani od strane stanovnitva ukrajinskih gradova. Iznad Ukrajine i Crnog mora prvi put će se desiti vazdune bitke između Rusa i Amerikanaca, a Rusi će neprikosnoveno pobediti.
U Turskoj će početi diktatura, a u to vreme Kurdi će se podići na ustanak. Nastupiće svetska ekonomska kriza. Ruiće se jadan za drugim ekonomski sistemi drava, zaustaviće se transferi novca, nastaće pobune naroda iz ekonomskih razloga, itelji Evrope odbijaće da slue armiji. (Evo glavne karakteristika istinitosti proročanstva: ovaj razgovor sa starcem desio se u septembru 2007.)
Sledeće godine u isto vreme, ili najkasnije u oktobru (zaboravio sam da kaem da kada govorim sledeće godine mislim ove godine, zato to se razgovor desio 2007.) Amerika i Izrael napaće Iran. Rat će početi odozdo, zbog blagoslova koji titi Grčku. Ali rat će se voditi i u naoj neposrednoj blizini: Albanija, Hrvatska, Bosna, Amerika i NATO protiv Srbije i Rusije.
U Grčkoj će za nekoliko nedelja pasti vlada, a mi ćemo na izbore. Onda će nas napasti hunta koja vlada u Turskoj. (Nadam se da se nikada neće ostvariti proročanstva koja sam preneo, da će se pokazati da je starac bio u prelesti, a ja lakoveran i odmah mu poverovao).
Kada se dese ovi događaji upamtite dve stvari: nikada ne izdajte i nikada se ne odrecite Hrista i otadbine.
Ne znam moe li se i meni verovati. Neka vreme pokae ta je istina, a ta nije.
Nastaviću sada da izlaem proročanstva o ratnim događajima u svetu, ta će se desiti sa Grčkom, posebno sa nama, Grcima, i ta treba da radimo da se spasimo.
Crno more postaće Rusko jezero nakon to bude osvojena Turska. (Turska će biti prva zemlja koja će na sebi osetiti rusko tajno super oruje). Poto naiđu na otpor od strane Turaka i ureći da ih pobede dok jo NATO ne stigne da prui pomoć Turskoj, Rusi će potpuno unititi tu zemlju. Jo pre toga Rusi će ući u Gruziju, Ukrajinu, Jermeniju i Azerbejdan i potisnuti američke trupe.
Na severu će Rusi upasti u zemlje Skandinavije Finsku, vedsku, Norveku i osvojiće ih. To će se desiti zato to će, iako te zemlje formalno podravaju neutralnost, ba sa njihovih teritorija biti nanet prvi ozbiljan udar po Rusiji, čije rtve će biti civilno stanovnitvo. Kazna koja će zadesiti te zemlje uasnuće čitavo čovečanstvo.
Zatim će Rusi ući u Poljsku, Čeku, Slovačku, Rumuniju i Moldaviju. Stanovnitvo pravoslavnih balkanskih zemalja podići će ustanak, svrgnuti svoje potkupljene vlade i zaključiti savez sa Rusijom. To će biti Srbi i Rumuni, ali ne Bugari. Posle toga Rusi će krenuti na jug da pomognu svojim saveznicima Arapima, posebno Irancima u ratu sa Amerikancima.
Do tada će posle estokih borbi Amerikanci zavladati čitavom obalom Irana, ali neće moći da prodru u dubinu zemlje jer će se Persijanci očajnički suprotstavljati. Rusi će preći po čitavoj Persiji i poraziti američko-natovske trupe. Zatim će upasti u Irak, Siriju, Jordan, Liban, Kuvajt i na kraju u Izrael.
U to vreme SAD i Izrael pokuaće prvi put da primene nuklearno oruje, ali će ih Rusi neutralisati. To će izazvati prekide energije i komunikacija u čitavom svetu. Zatim će Rusi ući u Egipat i zauzeti Suecki kanal.
Tokom ofanzive na Bliskom Istoku ruske trupe proći će kroz Grčku, ali Grčkoj neće naneti ni najmanju tetu. Sem toga, trupe će veoma brzo proći kroz Grčku. Ta sposobnost da na velika rastojanja brzo premetaju trupe, velike po brojnom sastavu, biće značajna prednost Rusa.
To će biti moguće zahvaljujući letelicama nove, nepoznate konstrukcije, koje liče na leteće tanjire. Zatim će Rusi ući na Balkan da pomognu Srbima protiv natovaca koji ih napadaju, a takođe i muslimanskih i katoličkih balkanskih drava, i pobediće.
Ruse će slomiti i primorati ih da podele svoje snage samo jedna stvar izdaja Kineza. Iako će u početku Kina biti na strani Rusije, nakon izvesnog vremena sablaznivi se najvećim u istoriji podmićivanjem vlaću nad teritorijom čitavog Sibira, Kinezi će povući svoje trupe, i to je jo gore omogućiće trupama saveznika da Rusima nanesu udarac s leđa.
Ali, tu ih čeka potpuni poraz od nebeskih anđeoskih sila koje će ih poraziti. Grčka armija zajedno sa nekoliko saveznika među pravoslavnim zemljama, odnosno 100-150 hiljada ljudi, protiv armije od 200 miliona? Zar bi ona mogla da porazi neprijatelje bez očiglednog posredovanja Gospoda?) Oganj koji će sići sa neba i istopiti Kineze (tako mi je to opisao starac), doneće slavne sluge Gospodnje blagorodni anđeli.
Nastupiće rat protiv svih muslimana, prvo u Aziji, zatim u Severnoj Africi. Ali, jo nismo zavrili o Prvom ratu.
Rusi će uvesti trupe u Istočnu Trakiju i azijske zemlje. Zapadne trupe iskrcaće se u Albaniji i Para-ignatijevim putem (čiji će znatan deo do tada biti poruen) počeće da se kreću prema istoku. Ali poto će im biti teko da se kreću razorenim putem (bombardovani putevi, srueni mostovi, stalni napadi Rusa) oni će doneti lukavu odluku.
Zapad će veći deo svojih trupa uputiti Ignatijevim putem kod nas u Grčku. To će se desiti, prvo, zato to će Grčka biti neutralna drava i njeni putevi neće biti razrueni, drugo, Grčka će biti neformalni saveznik Rusije.
Rusi neće naneti udar po saveznoj i prijateljski nastrojenoj dravi. Tako će se i desiti. Ali, saveznici će strano mrzeti Grke zato to nisu ratovali protiv Rusa i zato nisu imali nikakve tete, dok će kod njih na Zapadu njihove sopstvene zemlje biti praktično unitene, a mnogi njihovi bliski poginuti.
Teko Grcima koji im padnu u ruke. Zbog beznačajnih razloga na primer, zbog odgovora na pitanje, je li blizu ili daleko grad, koje će oni postavljati svakom seljaku ili pastiru Grke će mučiti samrtnim mukama. Zapadne vojske će odstupati od svog puta i napadati na velike i male gradove.
Ponoviće se sve podlosti Krstakog pohoda. Zapadni vojnici pljačkaće kuće, silovati ene svakog ivotnog doba, ubijati ljude, paliti hramove. Izrugivaće se nad svetenicima, nesreće će dolaziti jedna za drugom, zato to će čim ode jedan zapadni odred odmah za njim na to mesto doći sledeći
Jedini spas biće bekstvo u planine ili ume. Teko starima, trudnicama, maloj deci i invalidima. Ali nove krstae stići će teka pogubna kazna kod zidova Konstantinopolja.
Na kraju autor kae da mu cilj uopte nije da unese neslogu i poseje neprijateljstvo. Ja sam samo hteo da podelim sa vama neke stvari koje sam saznao pre tačno godinu dana i u početku nisam poverovao, ali su ih kasnije realni događaji potvrdili.
(Sa ruskog na srpski za veb portal fakti.org prevela Ksenija Trajković)
intermagazin.rs
kosovka2
04-23-2019, 05:57 AM
STRAVIČNO PROROČANSTVO SA SVETE GORE! Ljudi će gladovati, Srbiju će napasti susedi, Rusija će pokoriti Tursku! BIĆE SEDAM VELIKIH RATOVA!
Pre nekoliko godina, sa ruskog je prevedeno zanimljivo proročanstvo koje je navodno na Svetoj Gori objavljeno u knjižici "Nadolazeće nesreće“, nepoznatog autora i koje upozorava: Braćo, treba da budemo oprezni...
Tekst donosi neka nova proricanja šta nas čeka u budućnosti.
- Na nesreću, sledi početak poslednjih događaja pre kraja sveta. Od prošle godine pokušavao sam na razne načine da informišem prijatelje, rođake i poznanike o predstojećim nesrećama. Svi oni primili su moje reči s nepoverenjem i smatrali me za ludog.
- Oni nisu hteli ništa da saznaju. To je i razumljivo – čovek koji je daleko od Boga nikada ne želi da čuje loše novosti. Takav čovek više voli spletkarenja, ćaskanja o fudbalu, o ženama, o bilo čemu, samo ne o događajima koje Bog pošalje. Nažalost, ti događaji biće istovremeno njihova kazna. Kada sam o tome popričao sa jednim pravednim starcem on mi je zapovedio da odmah prestanem da obaveštavam ljude - piše na početku teksta-
- Braćo moja, kad sam posetio tog starca počeo sam da govorim o predstojećim događajima. On je shvatio moje namere i rekao da mi to saznanje neće doneti nikakvu duhovnu korist – ja ću samo utoliti grešnu čovekovu radoznalost. Odlazeći od starca sav sam se tresao. Ako se i pola tih događaja stvarno desi, onda može samo jedno da se kaže – To je užas!
Danas ili sutra, kad se priberem, obećavam da ću vam reći sve što mi je starac rekao i šta mi je dozvolio da napišem da ne bih uplašio narod i izazvao talas defetističkih raspoloženja. (Ne brinite, Grčkoj se neće desiti ništa loše, njene teritorije neće biti osvojene). Ali, to će biti tragedija i kazna za njene maloverne stanovnike, a ne za zemlju.
Sve o čemu su pisali Sveti oci naše Crkve desiće se tako do poslednjeg detalja. Starac je rekao da je bio zadivljen kada je u mladosti pročitao proročanstva Sv. Kozme Etolskog. Počeo je da moli Boga (tada još ne shvatajući svu ozbiljnost molitve) da mu otkrije kada će se desiti predskazani događaji. Međutim, nakon što je posetio Atos i razgovarao sa jednim starcem shvatio je svoju grešku. Samo Gospod odlučuje ko je dostojan milosti otkrovenja. I, jednom uveče kada se starac molio (to je bilo na dan kada su Turci ubili Kiprane Solomosa i Isaka) pred njegovim unutrašnjim pogledom kao filmska traka počeli su da se razvijaju predstojeći događaji.
(Ja sam, braćo, siguran da je na tom mestu starac sakrio od mene nešto neprijatno). Proročanstva nekog g-na Georgija (Đorđa) o sedam ratova, koja je zapisao i širio jedan od braće, pokazala su se istinitim.
Svaki od ratova biće suroviji od prethodnog. U svaki od ratova biće uključivano sve više država i tako će rat zahvatati sve više prostranstva zemljine kugle. Između ratova biće i perioda mira. Stanovništvo država uvučenih u rat moliće Boga za pomoć, ali njihove molitve neće biti uslišene.
Stanovništvo država koje ne učestvuju u ratu neće urazumiti nesreće njihovih suseda, nego će umesto toga težiti ratu i razaranjima da bi se osvetili svojim neprijateljima. Na kraju će rat zahvatiti čitav svet. Svuda će zavladati glad, rasulo, nesreće, pobune, pljačke i bolesti.
Grčka će svoju vojsku dati pod vlast predstojećeg izabranog Cara. Rusija će pretrpeti još jednu provokaciju – napad od strane Gruzije i ovoga puta potpuno će uništiti Gruziju. Nažalost, gubici civilnog stanovništva Gruzije biće zastrašujući. Dok Rusi budu ratovali u Gruziji, Ukrajinci, podsticani od strane Amerikanaca, takođe će početi grubo da provociraju Rusiju.
Turska će dozvoliti američkim brodovima i avionima da ulaze u njene zalive i vazdušni prostor radi nanošenja udara po Rusiji.
Od tog trenutka počeće odbrojavanje za Tursku. Rusi će veoma brzo pobediti Ukrajince (preciznije rečeno, malo će ko od Ukrajinaca pristati da ratuje sa Rusima) i biće rado dočekani od strane stanovništva ukrajinskih gradova. Iznad Ukrajine i Crnog mora prvi put će se desiti vazdušne bitke između Rusa i Amerikanaca, a Rusi će neprikosnoveno pobediti.
U Turskoj će početi diktatura, a u to vreme Kurdi će se podići na ustanak. Nastupiće svetska ekonomska kriza. Rušiće se jadan za drugim ekonomski sistemi država, zaustaviće se transferi novca, nastaće pobune naroda iz ekonomskih razloga, žitelji Evrope odbijaće da služe armiji. (Evo glavne karakteristika istinitosti proročanstva: ovaj razgovor sa starcem desio se u septembru 2007.)
Amerika i Izrael napašće Iran. Rat će početi odozdo, zbog blagoslova koji štiti Grčku. Ali rat će se voditi i u našoj neposrednoj blizini: Albanija, Hrvatska, Bosna, Amerika i NATO protiv Srbije i Rusije.
U Grčkoj će za nekoliko nedelja pasti vlada, a mi ćemo na izbore. Onda će nas napasti hunta koja vlada u Turskoj. (Nadam se da se nikada neće ostvariti proročanstva koja sam preneo, da će se pokazati da je starac bio u prelesti, a ja lakoveran i odmah mu poverovao).
Kada se dese ovi događaji upamtite dve stvari: nikada ne izdajte i nikada se ne odrecite Hrista i otadžbine. Ne znam može li se i meni verovati. Neka vreme pokaže šta je istina, a šta nije.
Nastaviću sada da izlažem proročanstva o ratnim događajima u svetu, šta će se desiti sa Grčkom, posebno sa nama, Grcima, i šta treba da radimo da se spasimo.
Crno more postaće Rusko jezero nakon što bude osvojena Turska. (Turska će biti prva zemlja koja će na sebi osetiti rusko tajno super oružje). Pošto naiđu na otpor od strane Turaka i žureći da ih pobede dok još NATO ne stigne da pruži pomoć Turskoj, Rusi će potpuno uništiti tu zemlju. Još pre toga Rusi će ući u Gruziju, Ukrajinu, Jermeniju i Azerbejdžan i potisnuti američke trupe.
Na severu će Rusi upasti u zemlje Skandinavije – Finsku, Švedsku, Norvešku – i osvojiće ih. To će se desiti zato što će, iako te zemlje formalno podržavaju neutralnost, baš sa njihovih teritorija biti nanet prvi ozbiljan udar po Rusiji, čije žrtve će biti civilno stanovništvo. Kazna koja će zadesiti te zemlje užasnuće čitavo čovečanstvo.
Zatim će Rusi ući u Poljsku, Češku, Slovačku, Rumuniju i Moldaviju. Pravoslavne balkanske zemlje podići će ustanak i zaključiti savez sa Rusijom. To će biti Srbi i Rumuni, ali ne Bugari. Posle toga Rusi će krenuti na jug da pomognu svojim saveznicima – Arapima, posebno Irancima – u ratu sa Amerikancima.
Do tada će posle žestokih borbi Amerikanci zavladati čitavom obalom Irana, ali neće moći da prodru u dubinu zemlje jer će se Persijanci očajnički suprotstavljati. Rusi će preći po čitavoj Persiji i poraziti američko-natovske trupe. Zatim će upasti u Irak, Siriju, Jordan, Liban, Kuvajt i na kraju u Izrael.
U to vreme SAD i Izrael pokušaće prvi put da primene nuklearno oružje, ali će ih Rusi neutralisati. To će izazvati prekide energije i komunikacija u čitavom svetu. Zatim će Rusi ući u Egipat i zauzeti Suecki kanal.
Tokom ofanzive na Bliskom Istoku ruske trupe proći će kroz Grčku, ali Grčkoj neće naneti ni najmanju štetu. Sem toga, trupe će veoma brzo proći kroz Grčku. Ta sposobnost da na velika rastojanja brzo premeštaju trupe, velike po brojnom sastavu, biće značajna prednost Rusa.
To će biti moguće zahvaljujući letelicama nove, nepoznate konstrukcije, koje liče na leteće tanjire. Zatim će Rusi ući na Balkan da pomognu Srbima protiv „natovaca“ koji ih napadaju, a takođe i muslimanskih i katoličkih balkanskih država, i pobediće.
Ruse će slomiti i primorati ih da podele svoje snage samo jedna stvar – izdaja Kineza. Iako će u početku Kina biti na strani Rusije, nakon izvesnog vremena sablaznivši se najvećim u istoriji podmićivanjem – vlašću nad teritorijom čitavog Sibira, Kinezi će povući svoje trupe, i što je još gore omogućiće trupama saveznika da Rusima nanesu udarac s leđa.
Ali, tu ih čeka potpuni poraz od nebeskih anđeoskih sila koje će ih poraziti. Grčka armija zajedno sa nekoliko saveznika među pravoslavnim zemljama, odnosno 100-150 hiljada ljudi, protiv armije od 200 miliona? Zar bi ona mogla da porazi neprijatelje bez očiglednog posredovanja Gospoda?) Oganj koji će sići sa neba i „istopiti“ Kineze (tako mi je to opisao starac), doneće slavne sluge Gospodnje – blagorodni anđeli.
Nastupiće rat protiv svih muslimana, prvo u Aziji, zatim u Severnoj Africi. Ali, još nismo završili o Prvom ratu.
Rusi će uvesti trupe u Istočnu Trakiju i azijske zemlje. Zapadne trupe iskrcaće se u Albaniji i Para-ignatijevim putem (čiji će znatan deo do tada biti porušen) počeće da se kreću prema istoku. Ali pošto će im biti teško da se kreću razorenim putem (bombardovani putevi, srušeni mostovi, stalni napadi Rusa) oni će doneti lukavu odluku.
Zapad će veći deo svojih trupa uputiti Ignatijevim putem kod nas u Grčku. To će se desiti, prvo, zato što će Grčka biti neutralna država i njeni putevi neće biti razrušeni, drugo, Grčka će biti neformalni saveznik Rusije.
Rusi neće naneti udar po „saveznoj“ i prijateljski nastrojenoj državi. Tako će se i desiti. Ali, saveznici će strašno mrzeti Grke zato što nisu ratovali protiv Rusa i zato nisu imali nikakve štete, dok će kod njih na Zapadu njihove sopstvene zemlje biti praktično uništene, a mnogi njihovi bliski poginuti.
Teško Grcima koji im padnu u ruke. Zbog beznačajnih razloga – na primer, zbog odgovora na pitanje, je li blizu ili daleko grad, koje će oni postavljati svakom seljaku ili pastiru – Grke će mučiti samrtnim mukama. Zapadne vojske će odstupati od svog puta i napadati na velike i male gradove.“
Ponoviće se sve podlosti Krstaškog pohoda. Zapadni vojnici pljačkaće kuće, silovati žene svakog životnog doba, ubijati ljude, paliti hramove. Izrugivaće se nad sveštenicima, nesreće će dolaziti jedna za drugom, zato što će čim ode jedan zapadni odred odmah za njim na to mesto doći sledeći…
Jedini spas biće bekstvo u planine ili šume. Teško starima, trudnicama, maloj deci i invalidima. Ali nove krstaše stići će teška pogubna kazna kod zidova Konstantinopolja.
Na kraju autor kaže da mu cilj uopšte nije da unese neslogu i poseje neprijateljstvo.“ Ja sam samo hteo da podelim sa vama neke stvari koje sam saznao pre tačno godinu dana i u početku nisam poverovao, ali su ih kasnije realni događaji potvrdili.“
informer.rs
kosovka2
10-14-2019, 03:45 PM
ČUDESNA KOSMIČKA TRANSFORMACIJA PAČAKUTI:
Na raskršću prostora i vremena jedan smer vodi čovečanstvo u haos i uništenje, drugi u ZATNO DOBA I PREOBRAŽENJE
Proročanstvo Inka govori o kolektivnom preobraženju čovečanstva. Jedan smer vodi u haos i potpuno uništenje, a drugi do duhovnog preobraženja i ulaska u zlatno doba.
Stručnjak za kulturu Tavantinsuju, poznatiju po vladajućoj dinastiji Inka opisala je pačakuti kosmičku transformaciju.
Prema proročanstvu Inka sadašnje vreme, pogotovo iza 2012. godine, označava presudni period u evoluciji čovečanstva, a zovu ga pačakuti, što znači kosmička transformacija.
Ova transformacija dovodi do pokretanja kosmičke svesti koja uzrokuje energetske vibracije kroz prostor-vreme, one utiču na kolektivnu svest i pojačavaju njenu povezanost s kosmičkom svesti.
Pačakuti tako označava dinamičku tačku na raskršću prostora-vremena između kolektivne i kosmičke svesti i predstavlja višedimenzionalni kreativni princip koji pokreće energiju svemira te je dovodi do raskršća na kom moguća budućnost može da krene u jednom ili drugom smeru.
Jedan smer vodi u haos i potpuno uništenje čovečanstva a drugi vodi do duhovnog preobraženja i ulaska u zlatno doba.
Izbori koje čovečanstvo napravi tokom ovog razdoblja transformacije uticaće na manifestovanje moguće budućnosti.
Andsko proročanstvo navodi specifične informacije o događajima koji će ukazati na prelazu u ovo novo doba. Prvi događaj je pojavljivanje vrhunskih iscelitelja. Svi Inka sveštenici jesu iscelitelji, ali njihove sposobnosti, kao i kod drugih iscelitelja su često sporadične, neke ljude mogu da leče, a druge ne mogu. Mogu da leče neke bolesti a druge ne.
Novi iscelitelji će imati neverovatne sposobnosti i moći će da izleče sve bolesti, a zbog tih čudesnih ozdravljenja biće prepoznati kao iscelitelji na višoj energetskom nivou od današnjih iscelitelja. Ukupno će ih biti dvanaest, šest žena i šest muškaraca.
Ova grupa iscelitelja imaće sposobnost povezivanja kosmičke energije visoke frekvencije sto će omogućiti da se kolektivna svest podigne na još viši nivo – prvo na području Anda a zatim i cele Planete.
Time će se stvoriti uslovi za dolazak duhovno prosvetljenog para, muškarca i žene, koji će biti prepoznati po svetloj beloj ili zlatnoj auri, jasno vidljivoj oko njihovih tela i koji će zračiti energijom, mudrošću i ljubavlju.
Nejasno je da li će se pojaviti među dvanaest iscelitelja ili negde na nekom drugom mestu, ali zajedno će ući Kusko, prestolnicu Inka. Tu će postati duhovne i političke vođe. Oni će biti uzor ostalim političkim čelnicima koji će od njih učiti kako da upravljaju s ljubavlju i poštovanjem i kako da se živi u skladu s prirodom. Tada će na Zemlji zavladati zlatno doba.
Proročanstvo Inka nam sugeriše da bi celo čovečanstvo trebalo da učestvuje u kosmičkom prerobražaju kolektivne svesti.
Stoga svaki pojedinac koji kroz bilo koju duhovnu tradiciju razvija svoju sopstvenu svest, pojačava i podiže vibraciju energije kolektivne svesti. Dakle, svako od nas, pridonosi nadolazećim promenama, svi smo odgovorni za ispunjavanje ovog proročanstva a što više pojedinaca razvija sopstvenu svest to je verovatnoća kolektivne duhovne evolucije veća.
Na nama je da se prihvatimo posla i stvorimo kritična masu čovečanstva koja će dovesti do promene.
Moramo da odbacimo strah i dominantne vrste konkurentskog ponašanja, da krenemo napred i u saradnji s drugima, počnemo raditi (sarađivati) s energijom naše planete.
urbancube. rs
https://www.youtube.com/watch?v=O0Fnc426Sf4
kosovka2
04-15-2020, 11:54 AM
Prorok se javio srpskom vojniku!
Mnogo je priča o raznim proročanstvima i predviđanjima, ali ono što se desilo srpskom vojniku Stevanu Bogiću za vreme služenja vojnog roka u proleće 1912. će vas sigurno iznenaditi.
San - četiri anđela
Za vreme moga služenja 1912. u kasarni u Kragujevcu legao sam jedno veče u krevet, i pošto se začula truba za povečerje, spustio sam pored sebe moju omiljenu knjigu Sveto pismo. Svetlo se ugasilo i ja sam zaspao. U toku noći saznao sam kakve će zadatke srpski vojnik imati u predstojećem ratu. Sanjao sam jednog lepog čoveka sa bradom. Na reveru njegovog kaputa bilo je njegovo ime: "Rodni"- počinje Stevan priču i nastavlja:
On je u jednoj ruci držao Sveto pismo, a prstom druge ruke mi je pokazao, meni inače poznati kapitel iz Otkrovenja Jovanovog, gde stoji: Anđeo je odleteo, i dato mu je da odveže četiri anđela koji su bili vezani na velikoj steni iznad Eufrata (Otkr.09,14). Rodni mi je objasnio da su ta četiri anđela Srbija, Crna Gora, Grčka i Bugarska! Onda mi je rekao:
Vaše zemlje će zajednički stupiti u rat protiv turske carevine, pobedićete i zauvek ćete se osloboditi Turaka. Ali Bog je ovom hrišćanskom savezu dao moćne ključeve kojima ćete otvoriti vrata Božijeg strašnog suda. Ovaj rat na Balkanu prouzrokovaće dalje i ratove među vama, a potom jedan Svetski rat i to će biti Prvi od tri, koji će doneti svetu do tada neviđeno razaranje i patnju.
Snoviđenje
Uoči rata sa Turcima jedne večeri 1912. u kasarni u Kragujevcu, tada 24-godišnji Stevan je imao snoviđenje Balkanskih i tri svetska rata! Čudnim putevima, ova Bogićeva proročanstva osvanula su u nemačkim i austrijskim novinama, a prevod Slobodana Maričića sa nemačkog prenosi Akademedija Srbija.
Kada izbije Svetski rat zaratiće ceo svet. Srbija će biti na strani pobednika, ali će u velikoj krvi platiti cenu u tom ratu. Ne dugo posle ovoga počeće i Drugi svetski rat u kome će ratovati i ginuti još više ljudi po celom svetu nego što je to bilo u Prvom. Taj Drugi će biti samo nastavak Prvog, kao što će Treći biti nastavak Drugog. Strašni Božiji sud odredio je da sva tri rata počnu nekako u vezi sa Balkanom i svuda će biti mrtvih srpskih vojnika!“
Stevan je ispričao da mu je Rodni rekao da će posle tog Trećeg svetskog rata, kada se sve okonča svojom voljom stvoriti mir i Carstvo na zemlji sa vladom koja će biti vlada ujedinjih naroda, a da će ceo svet biti jedno veliko selo.
Dočekao je Stevan i Prvi svetski rat i njegov završetak, sve kako je Rodni predskazao
"Kada mi se javljao iako su prošle nekolike godine, on je izgledao jednako star, uvek sa lepom bradom i licem četrdesetogodišnjaka, kao prvi put kada mi se prikazao. A ja sam stario. No da nije bilo njega, ja sigurno ne bih doživeo da ovo sve ispričam. Doživeo sam da živim u Jugoslaviji, ali je sve nekako mirisalo na rat i Rodni mi je ispričao kada će i kakav biti taj Drugi svetski rat. Tako kako mi je najavio sve se tako dogodilo. I to sam zahvaljujući njemu preživeo. Ali jednom prilikom u snu Rodni mi je rekao da će Treći svetski rat biti najstrašniji od svih. On će doći iznenada, odjednom bez ikakve najave i svi će biti iznenađeni", pričao je Stevan Bogić.
OPIS TREĆEG SVETSKOG RATA
"U vreme kada bude ovaj rat trajao niko i nigde neće biti siguran. Vatrene, otrovne i smrtonosne kugle će dolaziti sa neba, izletati iz vode i sa zemlje", rekao mi je on.
“Tvoja zemlja biće bojno polje najjačih, a broj mrtvih će biti veći od svih u ratovima do sada zajedno. Jednoga dana kada počne, na radiju će se čuti samo brujanje i ništa više, niko neće znati šta se u celom svetu događa.”
Prema Stevanovom snovima, biće dosta preživelih, a to će biti oni koji budu mogli da predosete ovaj jezivi rat i katastrofu. Svi će primetiti, ali niko neće obraćati pažnju na znamenje prirodnih pojava, nepodnošljivu toplotu ili drugde ekstremnu hladnoću, jaka strujanjanja vazduha i oluje, i iznenadne katastrofalne zemljotrese.
Kilo zlata za litar vode
Hrana, voda, voće i sve ostalo biće zatrovano. Skoro da neće biti mesta na zemlji gde će se naći ispravna voda i hrana.
Preživeće oni koji hranu i vodu budu sklonili da se ne zatruje, jer sve što ostane napolju biće smrtonosno.
"Biće mesta na zemlji gde će ljudi ići i plaćati kilo zlata za litar vode ili veknu hleba. Mnogi će se kajati što su bacali flaše umesto da su ih napunili vodom i zakopali u zemlju ili napunili burad u podrumima, umesto sa vinom i rakijom, sa pšenicom, kukuruzom i brašnom", preneo je Stevan.
Kada sam pitao Rodnija koliko će dugo trajati taj pogrom (Treći rat), on mi je odgovorio: "Neki od onih koji su rođeni 1912. godine, kada ste vi Srbi, Crnogorci, Grci i Bugari otvorili vrata Strašnog suda doživeće i preživeće Strašni Božiji sud.
Biće jedna religija i jedan svetski jezik
Tada će doći novo vreme, svet će se reformisati, ujediniti, počeće novi sistem života, novi kalendar.
Jedna religija i samo jedan svetski jezik. Ljudski razum će spoznati jedan drugi jednostavan sistem ishrane. Medicina će napraviti najviše uspeha sa jednim pronalaskom i tako produžiti životni vek, ali sve to će potrajati dok dođe u red – napisao je Stevan.
Nemačka će biti pregažena Ruskim tenkovima
Ovo je samo jedan deo svedočenja Stevana Bogića. Rusija i Kina sa jedne, Amerika i Evropa sa druge strane. Zanimljivo je da se gotovo nigde ne pominje da će Nemačka, inače jedna od vodećih vojnih sila u Evropi i svetu učestvovati u Trećem svetskom ratu, koji će prethoditi Apokalipsi. Međutim, ta zemlja će biti jedna od najviše opustošenih zemalja u predstojećem sukobu, jednostavno biće „bukvalno pregažena“ ruskim tenkovima, kao i Belgija, Poljska, Češka, Francuska i sve što se nađe ruskim armijama na putu, prema izlazu na Sredozemno i Jadransko more.
Ruski tenkovi kroz Beograd
Kada već pominjemo Jadransko more, nezaobilazan je kao i uvek Beograd. Delovalo mi je prilično zastrašujuće, kada sam pročitala da će ruski tenkovi projuriti kroz Beograd! Međutim, čitajući dalje stoji sledeće:
“Rusi će se preko noći naći u Beogradu i odatle krenuti put Jadrana i drugim pravcima, kako bi pokorili celu Evropu. I dalje... U Beogradu će im se pridružiti SRBI.“
Ništa više od toga, pa moramo špekulisati pretpostavkom, da će srpski dobrovoljci krenuti sa Rusima, da bi oslobodili okupirane srpske zemlje.
Da, zvuči neverovatno i opasno, ali kada budete videli donje karte koje su izradili nemački profeti, analitičari i verovatno vojni poznavaoci, možda se budete i složili sa ovom prepostavkom.
Uhvatite se ponovo čvrsto za stolicu i pogledajte šta stoji na kartama!
Ruske tenkovke armije se spajaju u Beogradu, i pogledajte njihov put kroz bivše jugoslovenske republike! Pošto je Turska članica NATO-a, napada Grčku, a Rusi šalju jednu armiju u pomoć.
Jedna od tri čelične armade o kojima je govorio Stevan ali i nemačka proročanstva, pokorava Severnu Evropu.
Rusi će zauzeti Istanbul, najvažnije izvore nafte na Bliskom istoku i pobediti Amerikance, koji će ih napasti kako bi povratili svoje interesne zemlje.
Ono što je crveno obojeno predstavlja teritorije osvojene od Rusa. Deo Bavarske i Austrije biće pošteđen.
Francuska će takođe biti okupirana. Pariz sa Ajfelovom kulom sravnjen sa zemljom. Prema proročanstvu na ove događaje nećemo dugo čekati.
Izvor: Srbija danas
kosovka2
04-15-2020, 11:55 AM
Dva najpoznatija bavarska proroka
Nemački Tarabići - dva najpoznatija bavarska proroka slažu se u jednom - Treći svetski rat počeće na Balkanu, a armije će "marširati kroz Beograd". Ljudi će biti bolesni, a niko neće moći da im pomogne..
Matijas Lang, u Nemačkoj poznatiji kao Milijazl (ponegde u literaturi pominje se pod imenom Štromberger), rođen je 1753. godine. Pored Alojza Irlmajera on se ubraja u najpoznatije vidovnjake Bavarske. Ovaj jednostavan mlinar, koji nije znao da čita, "video" je u mašti slike budućnosti koje je usmeno objavio zemljacima. Razumljivo je što tada niko nije mogao da mu veruje i što su ga smatrali komičnim autsajderom. Ali, on je još tada sa velikom tačnošću video izbijanje ne samo Prvog i Drugog, nego i Trećeg svetskog rata. Predvideo je i pronalaske našeg vremena, kao što su cepelin, železnica, automobili i autoputevi, veliki brodovi, avioni itd, ali i takve događaje kao što su izumiranje šuma i efekat staklene bašte, našu "betonsku" kulturu, današnju modu, kao i propadanje verovanja i običaja. Sve te stvari i događaje nisu mogli da zamisle ljudi pre više od 200 godina, uz to još na selu.
Danas bi naročito trebalo da nas interesuju, njegove reči o "debelom kraju", o velikom "čišćenju sveta", koje je on vizijama već video kao realnost, a koje, ako je verovati njegovim predskazanjima, neposredno predstoji. Video je kako bombe padaju na gradove, kako gase sav život i opustošuju čitave oblasti. Na kraju će doći "čistač klupa", jedna zarazna bolest koja će pokositi sve.
"Iz kuća će rasti koprive", proricao je Milijazl.
- Malo će ljudi preostati, ali vera u Boga biće jaka kao nikada. - Doći će zlatne godine.
Voz predskazuje rat
Milijazl vidi još dalje i opisuje i vreme posle tog Carstva Mira, kad će đavo još jednom "jahati preko brda", a onda "će se sve svršiti". Njegova slikovita proročanstva prenošena su sa generacije na generaciju, iako se tada sa tim pojmovima nije moglo mnogo započeti. Tako je Milijazl železnicu video kao "putujući dim koji laje kroz šumu". On je nailazak uspeha tehnike koristio i kao vremensku tablu za važne događaje. Tako je predskazao početak Prvog svetskog rata: "Onoga dana kada gvozdeni vuk prvi put bude lajao po gvozdenom putu kroz šumu, toga dana će početi veliki rat". I tačno na dan izbijanja Prvog svetskog rata, 1. avgusta 1914, voz je prvi put pošao od Kalteneka za Digendorf, posred šume.
Još jedan znak bio je cepelin, koji je neposredno pred početak rata prvi put leteo iznad šume. "Kada se na nebu bude videla bela riba" i "kada ta bela riba bude letela iznad šume", onda je došlo to vreme, proricao je on.
I početak Drugog svetskog rata video je Milijazl: "Kada u Štraubingu budu gradili veliki most preko Dunava, završiće ga, ali nikada sasvim; onda će početi". Tako je i bilo. Most preko Dunava u Štraubingu izgrađen je 1. septembra 1939. (kada su nemačke trupe umarširale u Poljsku) i bio je skoro dovršen: nedostajao je samo gornji betonski sloj. Još jedan znak se ispunio: "Na crkvenom tornju u Cvizelu izrašće breze... a kada jedna od njih bude velika kao drvena motka za pritiskanje sena na kolima, doći će jedan veliki rat. Na vlast će doći jedan jako strogi čovek, koji će siromašnim ljudima odrati kožu. Ali, on neće dugo vladati i ponovo će otići... Nemačka će postati velika sila, kao nikada do tada, i opet će postati mala, kao što nikada nije bila".
Obučeni kao majmuni
I stvarno je na crkvenom krovu u Cvizelu izraslo sedam breza. Pošto je mnogo ljudi, koji su znali za ovo proročanstvo, dolazilo stalno u Cvizel zbog breza, da vide koliko je izrasla najveća od njih, predsednik tog okruga zahtevao je od tadašnjeg gradskog sveštenika da se poseče barem ona najveća, kako bi se stalo na put glasinama i strahovima. No, ovaj je to, navodno, smesta odbio, rekavši: "Ja je nisam tu zasadio, pa je neću odatle ni sklanjati!"
Vidoviti čovek iz bavarske šume opisuje i vreme posle Drugog svetskog rata. Ako znamo da su ova proročanstva nastala pre više od 200 godina, kada gotovo da nije ni bilo tehnike, a kuće su još bile pokrivene šindrom i slamom, kada su ljudi na selu još nosili narodnu nošnju, onda se može shvatiti kakva snaga iskaza leži često u ovim jednostavnim rečenicama.
A evo šta je govorio Milijazl:
"O vi, dragi ljudi, doći će vreme kada će ljudi postajati sve pametniji i sve budalastiji.
Kada biste znali šta prestoji vama, vašoj deci i deci vaše dece, naježili biste se od straha:
Posle jednog dugog rata siromaštvo će preći u blagostanje. Nakon toga nastaće kola bez rude kojima više neće moći da upravlja ni konjanik ni pas. Ljudi će se voziti sa krovom, a bez konja i rude (auto).
Kuće će rasti iz tla kao pečurke.
U Cvizelu će biti izgrađene tako velike kuće, sa kojih će se moći videti ceo grad. Ali, neće stajati dugo, jer će opet biti uništene (Treći svetski rat?).
Kuće će se graditi kao peći za hleb, ali neće stajati dugo, pa će ispod prozora izrati koprive.
Kada budu izgrađene tako široke ulice da tri vozila mogu ići jedno pokraj drugog, a da pri tom jedno drugo ni uz pomoć biča ne mogu da stignu (autoputevi), onda je gotovo.
Kada budemo imali samo lepe ulice, kada se ljudi na selu budu oblačili kao ljudi u gradu, a ljudi u gradu kao budale i majmuni, onda je gotovo.
Muškarci nalik na žene
Kada ljudi budu dolazili išarani kao telad, kada kola budu koštala više od konja, onda će to brzo doći.
Kada ljudi budu više leteli nego hodali, onda će to brzo doći.
Žene će dobiti cipele sa visokim potpeticama. Hodaće polako kao koze, a muškarci se neće više razlikovati od žena. Onda neće još dugo potrajati.
Doći će vreme kada se zima neće više razlikovati od leta.
Katolička vera će gotovo sasvim nestati. Duhovnici su sami krivi, jer ne žive više prema onome što propovedaju. Vera će biti tako mala, da će se moći razbiti bičem za zaprežna kola. Sveštenici će nagaraviti šake i lice da ih ne poznaju.
Sedmoro duhovnika čitaće u Cvizelu misu, a slušaće ih samo sedmoro ljudi (sve češći istupi iz crkve).
Biće viđeni razni znaci na nebu, ali će svetovna gospoda malo u to verovati i reći će da su to meci koji su promašili cilj. To će još više povećati prut Božji nad nesvetim narodom sveta.
Bude li tu i tamo još poneki dobar hrišćanin, rugaće mu se i ismejavati ga. A ljubav prema bližnjem biće sasvim iskorenjena.
Ko bude imao fine ruke (šake), toga će ubiti ili obesiti. Jedan drugome neće više prijati.
Kada seljaci budu zaboravili vrata i kapije, onda će to doći.
Dvojica drvoseča sedeće na jednom panju i neće smeti jedan drugome da veruje.
Doći će vreme kada majke neće više poznavati svoju decu. Dete neće biti sigurno u kolevci.
Stižu ljudi u crvenom
U gradu će sve ići naopako. Kada se gospoda ne budu snalazila više sama i kada bace papir sebi u lice, obući će radna odela, otrčaće kod seljaka na polje i istrgnuće mu plug iz ruke. No seljak će ih tim plugom udarati.
Kada bavarska šuma bude izgledala kao prosjaku njegov trbuh, onda će to doći; stvari će ići svojim tokom.
Žene će glavu nositi naopačke. Kosa će im napred biti duža nego pozadi. To će biti poslednje.
Od Štraubinga do Pilmersberga biće izgrađen put. I na taj put će jednom izaći crveni ljudi u crvenim kaputima. (Zbog ovog iskaza on je ismejavan, jer je taj pravac bio izrazito nepristupačan. Danas se baš na tom pravcu nalazi autoput.)
... Onda će to početi, kao grmljavina u vazduhu. Preko Henerkobela i Falkenštajna spustiće se ovamo dole ljudi u crvenim kaputima. Poći će kroz Beli grad na istoku. (Beograd?) Ti ljudi u crvenim kaputima će doći; kada ujutro rano ustanemo i pogledamo kroz prozor, oni će već gledati kroz prozor u nas.
U donjem selu će ljudi igrati karte, a u gornje selo će ovi stizati na konjima.
Mlinu u Švarcahu neće više biti potrebna voda, jer će krv teći potocima.
To će ići tako brzo da ljudi neće imati dovoljno vremena da skinu slaninu sa tavana.
Ko bude imao tri vekne hleba i jednu izgubi, ne treba da se okreće. Biće mu dovoljne i dve.
Ljudi će biti bolesni, a niko neće moći da im pomogne.
Od svih užasa "čistač klupa" biće poslednji. Kada ljudi budu počeli da padaju sa klupe kao muve sa zida, počeće poslednje vreme. Ono će biti užasno.
Ljudi će zavideti mrtvima u zemlji.
Ljudi će govoriti: bolje da sam umro, da nisam morao ovo da doživljavam! Ko ovo preživi, taj mora da ima glavu od gvožđa...
U manastirskom podrumu preostaće nekoliko ljudi. Ljudi će biti tako tanki, da će se moći prosejati kroz sito za zrnevlje.
Ješćemo korenje
U Bavarskoj šumi preostaće samo još jedne taljige pune ljudi.
Ko vidi kakvu smreku, poći će prema njoj misleći da je čovek.
Preko grada Štraubinga proći će jedan sluga na konju. Udaraće bičem i govoriće: "Ovde je nekada stajao grad Štraubing".
Jedan kočijaš iz Češke prolazeći pored, pucketaće bičem i reći će: "Ovde je nekad stajao Prag".
Jedan pastir će zabiti svoj štap u zemlju i reći će: "Ovde je nekada stajao Rabenštajn". A štap će stajati u zemlji sve dok ga neko ne bude izvadio.
Potom će jedan reći drugome, kada se susretnu: "Hvaljen Isus Hristos što smo još u životu!" I jedan će reći drugome: "Brate, a gde si bio, i sestro, a gde si bila?"
Kada se susretnu dva nepoznata čoveka, reći će: "Prijatelju, gde si se ti sakrio?" Ovaj će reći: "Jeo sam korenje trave".
Ljudi će paliti vatre na vrhovima brda, da bi jedan drugoga videli.
Onda će se ljubav prema bližnjem opet ceniti među ljudima, a ono čega još bude bilo, biće apsolutno bolje.
I ljudi će se radovati kada jedan drugog ponovo vide i kada čuju o još nekom poznaniku, jer će ostati toliko malo ljudi, da će se lako moći izbrojati.
Neće se znati kako su izgubili život.
A u krajevima gde su potoci sa pastrmkama, tamo će se još ponekad čuti petao kako kukuriče.
Zahvaljujem se Bogu, što sam završio svoje životno doba, jer vidim da moj život neće dugo potrajati. Vi, deco moja, nećete doživeti tu najveću nesreću, vi, unuci moji, vi to takođe nećete doživeti, ali treći rod će to možda doživeti."
Od Crnog mora...
Irlmajer piše: "Smrt će se protezati od Crnog mora sve do Baltika. Niko neće moći da je zaustavi. Ni trava neće rasti u toj oblasti, ljudi će biti mrtvi, a Rusija će prekinuti sve veze sa svojim prijateljima."
U Irlmajerovim rečima može se naslutiti i migrantska kriza, i još mnogo toga... On kaže: "Treći svetski rat počeće iznenada na Bliskom istoku i ogromne pomorske bitke odigraće se u Mediteranu. Ali, glavno je na Balkanu, tamo će planuti varnica..."
Početak Trećeg svetskog rata
Bavarski vidovnjak Alojz Irlmajer (1894 - 1959) najavio je početak Trećeg svetskog rata rečima: "Vojske će marširati kroz Beograd i doći do Italije. Čudne mašine će kao munja napredovati obalom Dunava preko Nemačke, bez najave. Ljudi će trčati u panici prema zapadu, putevi će biti blokirani, a od grada Franfurta neće mnogo ostati..."
Tri koplja
"Vidim tri koplja koja lete neverovatnom brzinom. Cilj je Nemačka, a koplja su ruska.
To je sila koja je nezaustavljiva i koja napreduje i danju i noću."
Alojz Irlmajer je umro 1959. godine pod sumnjivim okolnostima. Sumnja se da je otrovan. Njegova proročanstva sakupio je Konrad Adlmajer u jednu knjigu iz koje se može videti da je Irlmajer bio opsednut predviđanjem velikih sukoba i da je tačno predvideo dva svetska rata. Nadajmo se da je pogrešio u vezi trećeg...
J.M.
(Sva autorska prava na ovaj tekst zadržava redakcija Trećeg oka)
kosovka2
04-15-2020, 12:50 PM
NAJPOZNATIJI PROROCI SU OTKRILI ŠTA NAS ČEKA U 2020. GODINI: Baba Vanga i Nostradamus videli sve, na udaru Tramp i Putin
Mračni dani Velika istočna sila (Kina) pobediće Ameriku u velikom ratu, navodno je napisao Nostradamus. Baba Vanga je upozorila da će neko pokušati da ubije Vladimira Putina
U 2020. godini biće mnogo razornih zemljotresa, doći će do nove ekonomske krize, američki predsednik Donald Tramp pobediće na izborima, a atentator iz Kremlja pokušaće da ubije ruskog predsednika Vladimira Putina.
To se tvrdi u tumačenjima proročanstava čuvenog francuskog vidovnjaka Nostradamusa i bugarske proročice Baba Vange.
Nostradamus je u svojim misterioznim katrenima navodno predvideo da će Donald Tramp, koga opisuje kao čoveka na čelu moćne države, uspeti da uprkos intrigama, sukobima i opasnostima pobedi na izborima u novembru. Tako bar tvrde njegovi tumači sa sajta Nostradamus2020.com. Međutim, oni navode da ga ne čeka baš miran period, jer će „velika istočna sila“ (Kina) pobediti Ameriku u velikom ratu. Dve zemlje nisu trenutno u stvarnom ratu, ali jesu u trgovinskom, koji preti da uvede svet u novu krizu jer je reč o sukobu dve najveće ekonomije na planeti.
Prema tumačenjima pojedinih Nostradamusovih katrena, veliki problemi čekaju i Veliku Britaniju, koja će u 2020. godini napustiti EU. Navodno, bregzit će dovesti do raspada Britanije jer će Vels, Škotska i Severna Irska rešiti da se otcepe. Osim toga, Engleska će dobiti novog kralja, ali nije jasno da li zbog abdikacije ili smrti kraljice Elizabete Druge.
Nostradamus je navodno predvideo i da će ove godine da bude srušen Kim Jong Un. Kako se tvrdi, njegov narod će se dići na ustanak, a u sve će se umešati i Rusija.
Bugarski mediji pišu da je Baba Vanga za 2020. predvidela atentat na Putina. Međutim, njeni tumači su i za 2019. tvrdili to isto, ali nikakvog atentata nije bilo. Osim toga, Bugarka je navodno videla da će se Tramp razboleti i da će zbog tumora na mozgu ostati gluv. Baba Vanga je predvidela i da će ove godine muslimani zauzeti Evropu, koja će prestati da postoji. Međutim, ovo je navodno predviđala i ranijih godina.
(Kurir.rs)
kosovka2
04-15-2020, 04:22 PM
Proročanstvo bugarskog teologa
Poznat i pod duhovnim imenom Beinsa Douno, bugarski teolog i duhovni majstor Petar Deunov, školovan u SAD (1864 – 1944) bio je čovek vrlo visokog nivoa svesti (a istovremeno i nenadmašan muzičar) koji je tokom celog života davao primer čistote, mudrosti, inteligencije i kreativnosti.
U duhovnoj zajednici Velikog belog bratstva nedaleko od Sofije, živeo je okružen brojnim sledbenicima, a zračenjem svoje ličnosti probudio je duhovnost hiljada duša u Bugarskoj kao i u ostalim delovima Europe.
Učenja Velikog belog bratstva danas slede ljudi iz svih delova Evrope, a redovno se okupljaju u Bugarskoj i u drugim zemljama, gde plešu (paneuritmija), mole se za mir u svetu i slave ljubav prema svim stvorenjima i Majci Zemlji.
Nekoliko dana pre odlaska sa ovog sveta, zapavši u dubok trans, Petar izneo je vrlo zanimljivo proročanstvo o našem nemirnom dobu, proročanstvo o "kraju vremena" i nadolazećem Zlatnom dobu čovečanstva.
Sledi njegov vanvremenski testament. Toliko je aktualan i "živ" da je gotovo neverovatno da su te reči izrečene pre gotovo 70 godina.
Proročanstvo za novo doba
"Tokom prolaska vremena čovekova svest prolazila je kroz vrlo dugo razdoblje mraka. Ta faza koju hindusi nazivaju "Kali Yuga" na svom je zalasku. Danas se nalazimo na granici između dva doba: Kali Yuge i Novog Doba u koje upravo ulazimo.
Već se događa postupno poboljšanje u sferi čovekovih misli, osećaja i postupaka, ali svi će ljudi uskoro biti podvrgnuti božanskoj Vatri koja će ih pročistiti i pripremiti za Novo Doba. Čovek će se tako uzdići do jedne vrlo visoke razine svesti koji je neophodan za njegov ulazak u novi život. Neki to nazivaju i "Uzdizanje".
Proći će još nekoliko decenija pre dolaska te Vatre koja će preobraziti svet donoseći novo moralno znanje. Taj ogroman val dolazi iz kosmičkog prostora i preplaviće celu Zemlju. Svi oni koji mu se budu opirali biće odneseni i prebačeni negde drugde.
Premda se svi stanovnici ove planete ne nalaze na istom nivou evolucije, novi val će osetiti svako od nas. A preobražaj će zahvatiti ne samo Zemlju već i celokupan kosmos.
Najbolja i jedina stvar koju čovek sada može učiniti je da se okrene Bogu i poboljša samog sebe u domenu svesti, da podigne svoju vibraciju kako bi se našao u skladu sa velikim talasom koji će ga uskoro preplaviti.
Vatra o kojoj govorim, koja prati nove uslove pružene našoj planeti, podmladiće, pročistiti, obnoviti sve: materija će biti oplemenjena, vaša srca biće oslobođena teskobe, nevolja, nesigurnosti i postaće sjajna; sve će se poboljšati, uzdići. Negativne misli, osećaji i dela biće iscrpljeni i iskorenjeni.
Vaš sadašnji život svojevrsno je ropstvo, teška tamnica. Sagledajte i shvatite svoju situaciju te se iz nje izbavite. I kažem vam: izađite iz zatvora svoga! Doista je žalosno gledati toliko zabluda, toliko patnje, toliko nesposobnosti da se razume gde leži čovekova istinska sreća.
Sve što je oko vas uskoro će se urušiti i nestati. Ništa neće ostati od ove civilizacije i njene izopačenosti; cela će Zemlja biti protresena i ni traga neće ostati od ove naopake kulture koja drži ljude pod jarmom neznanja. Potresi nisu samo mehanička geološka pojava; njihova svrha je da probude intelekt i srce ljudi, kako bi se mogli rešiti svojih grešaka i svoga kratkoumlja te shvatiti da u svemiru nisu sami.
Naš Solarni sistem sada prolazi kroz područje kosmosa gde je jedno davno uništeno sazvežđe ostavilo za sobom svoj trag, svoju prašinu. Ovo prolaženje kroz kontaminirani prostor je izvor zatrovanosti, ne samo stanovnika Zemlje, već i svih stanovnika drugih planeta naše galaksije. Jedino sunca nisu zahvaćena negativnim uticajem tog nepovoljnog okruženja.
To područje se naziva "trinaesta zona", a neki je nazivaju i "zonom prepreka". U tom području naša planeta je bila "zaglibljena" hiljdama godina, ali konačno se približavamo izlazu iz tog prostora tame i na pragu smo ulaska u jedno duhovnije područje gde žive razvijenija bića.
Zemlja sada sledi uzlazeće kretanje i svako bi se trebao potruditi da se uskladi sa strujama uzlaženja. Oni koji odbiju pokoriti se toj orijentaciji izgubit će prednost dobrih namera koje će se pružati u budućnosti za njihovo uzdizanje. Zaostaće u procesu evolucije i moraće čekati desetine miliona godina na dolazak novog uzdižućeg vala.
Zemlja, Solarni sistem, svemir, sve se okreće prema jednom novom smeru pod impulsom Ljubavi. Većina vas još uvek smatra da je Ljubav jedna jalova sila koja zaslužuje samo podrugljiv podsmeh, ali to je najjača od svih sila! Novac i moć još uvek se slave kao da od njih zavisi tok vašeg života. U budućnosti, svi će se pokoravati Ljubavi i svi će joj služiti. Ali, čovekova svest probudiće se tek kroz patnje i nevolje.
Zastrašujuće objave proroka Danijela zapisane u Bibliji odnose se na doba koje se upravo otvara. Biće poplava, uragana, ogromnih požara i potresa koji će zbrisati sve pred sobom. Krv će teći u potocima. Biće revolucija; strašne eksplozije odjekivaće u brojnim područjima Zemlje. Onde gde je bilo kopno, pojaviće se voda; a tamo gde je bila voda, pojaviće se kopno. Bog je Ljubav…
no ovde govorimo o kazni, odgovoru prirode na zločine koje čovek čini od početka mračnih vremena protiv svoje Majke – Zemlje.
Nakon tih patnji, oni koji će biti spašeni, "duhovna krema", upoznaće Zlatno doba, sklad i beskrajnu lepotu. I zato, kada dođe vreme patnji i strahota, sačuvajte svoj mir i veru, jer zapisano je da s glave pravednika ni vlas kose neće pasti. Ne budite malodušni, jednostavno sledite svoj proces ličnog usavršavanja.
Ne možete ni zamisliti kakva vas fantastična budućnost čeka. Jedna Nova Zemlja izroniće na svetlo dana. Za nekoliko decenija rad će biti manje naporan i svako će imati vremena da se posveti duhovnim, intelektualnim i umetničkim aktivnostima. Pitanje odnosa između muškarca i žene napokon će biti razrešeno po načelu jednakosti i sklada: i jedno i drugo imaće mogućnost da slede svoje težnje. Odnosi parova biće temeljeni na recipročnom poštovanju i uvažavanju. Ljudi će putovati kroz različite nivoe prostora i probiće se kroz intergalaktički prostor. Proučavaće način svog funkcionisanja i ubrzo će biti u stanju spoznati Božanski svet i stopiti se s vrhovnom silom svemira.
Novo doba je doba šeste rase. Vama je predodređeno da se za nju pripremite, da je toplo dočekate i da je živite. Šesta rasa će se izgraditi oko ideje Bratstva. Više neće biti sukoba ličnih interesa; svaki čovek težiće jedino tome da se prilagodi Zakonu Ljubavi.
Šesta rasa biće Rasa Ljubavi. Za nju će se oformiti jedan novi kontinent. On će se pojaviti na Pacifiku (Tihom oceanu) i tamo će Oni Najviši moći uspostaviti svoje mesto na ovoj planeti.
Osnivače te nove civilizacije nazivam "Braćom čovečanstva" ili pak "Decom Ljubavi". Oni će nepokolebljivo slediti načela Dobrote i predstavljaće novu vrstu ljudi. Ljudi će formirati porodice, kao jedno veliko telo, a svaki će narod predstavljati pojedini organ u tom telu. U novoj rasi Ljubav će se manifestovati na tako savršen način da današnji čovek jedva to može pojmiti.
Zemlja će ostati teren pogodan za borbu, ali sile tame će se povući i Zemlja će ponovo biti slobodna. Videvši da drugog puta nema, ljudi će se svesrdno prikloniti putu novog života, putu spasenja. U svojoj bezumnoj oholosti neki će se, do samog kraja, nadati da će na Zemlji nastaviti sa životom koji Božanski poredak osuđuje, ali svatko od njih na kraju će shvatiti da upravljanje svetom ne pripada njima.
Svetlo dana ugledaće jedna nova kultura koja će počivati na tri glavna temelja: ponovnoj vladavini ženskog principa; ponovnom poštovanju poniznosti i skromnosti; zaštiti ljudskih prava.
Svetlost, dobro i pravda na kraju će pobediti, to je samo pitanje vremena.
Religije se trebaju pročistiti. Svaka od njih sadrži česticu Učenja Majstora Svetlosti, ali pomućenu neiscrpnim zalihama ljudskog zastranjivanja. Svi će se vernici morati ujediniti i uskladiti s jednim glavnim načelom: kao temelj svih verovanja moraće uzeti Ljubav, ma kakva verovanja gajili.
Ljubav i Bratstvo – to je jedinstvena baza! Zemlju će uskoro zapljusnuti izvanredno brzi talasi kosmičkog elektriciteta. Za nekoliko decenija, gledano od ovoga trenutka (1944. godine), bića koja su loša i vode druge na stranputicu neće moći izdržati intenzitet tih valova. Njih će, stoga, apsorbovati Kosmička Vatra koja će progutati i uništiti zlo koje u sebi nose. Tada će se pokajati jer zapisano je: "Svako će slaviti Boga".
Naša majka, Zemlja, oslobodiće se ljudi koji ne prihvtaju novi život. Otresće ih se poput trulih plodova. Uskoro, oni se više neće moći ponovo uteloviti na ovoj planeti, a to neće moći ni zločinci. Ostaće samo oni koji u sebi gaje Ljubav.
Na Zemlji nema nijednog mesta koje nije ukaljano ljudskom ili životinjskom krvlju; stoga se ona mora podvrgnuti pročišćenju. I zbog toga će neki kontinenti potonuti, a drugi će izroniti. Ljudi ni ne slute koje im opasnosti prete. Oni nastavljaju stremiti jalovim ciljevima i jure za užicima. Nasuprot tome, pripadnici šeste rase biće svjesni dostojanstva svoje uloge i poštovaće slobode svih ljudi i svih stvorenja. Hraniće se isključivo namirnicama dobijenim iz biljnog sveta. Njihove ideje imaće moć da kolaju slobodno poput vazduha i dnevnog svetla.
Reči "ko se ne rodi nanovo" odnose se na šestu rasu. Pročitajte 60. poglavlje Izaije; ono govori o nadolazećoj šestoj rasi, Rasi Ljubavi. Nakon grdnih muka i nevolja, ljudi će prestati da greše i ponovo će pronaći put vrline. Svuda na našoj planeti klima će biti umerena i više neće biti oštrih varijacija i surovih klimatskih uslova. Vazduh će ponovo postati čist, a isto tako i voda. Paraziti će nestati. Ljudi će se prisetiti svojih ranijih utelovljenja i rado će primećivati da su napokon oslobođeni svog ranijeg stanja.
Na isti način na koji se rešavamo parazita i uvelog lišća na vinovoj lozi, tako deluju i razvijena bića kako bi pripremila ljude da služe Bogu Ljubavi. Pružaju im dobre uslove za razvoj i rast, a onima koji žele čuti, oni kažu: "Ne bojte se! Još samo malo i sve će biti dobro; na dobrom ste putu. Onaj ko želi upoznati novu kulturu, neka savesno radi i priprema se."
Zahvaljujući ideji o Bratstvu, Zemlja će postati blagoslovljeno mesto, i to uskoro. Ali pre toga ovamo će biti "poslate" velike patnje kako bi probudile čovekovu svest. Gresi nakupljani hiljdama godina moraju se iskupiti. Žestok val koji emanira iz viših ravni doprineće otklanjanju karmi ljudi. Oslobađanje se više ne može odgađati. Ljudski rod se mora pripremiti za velika i neizbežna iskušenja koja dolaze kako bi se stalo na kraj sebičnosti.
Pod zemljom se sprema nešto izvanredno. U prirodi će se uskoro manifestovati revolucija koja je grandiozna i posve nezamisliva. Bog je odlučio obnoviti Zemlju, i On će to i učiniti!
Svršetak je jednog doba; novi poredak zameniće stari, poredak u kojem će na Zemlji vladati Ljubav.”
stil.kurir.rs
kosovka2
04-15-2020, 04:28 PM
Proročanstvo monaha iz 17. veka: Ljudi će biti bez razuma i poštovanja!
Taj vek najizopačeniji od svih, zbog toga što će ljudi koji se budu izdigli iznad ostalih misliti da su bogovi, ali narod će se dići protiv njih u svim zemljama
Sposobnost doživljavanja vizija o budućnosti još uvek je škakljiva tema, za koju se vezuju drastično različita mišljenja. Ipak, verovali u njih ili ne, ljude zanima da pročitaju različita proročanstva, naročito kada shvate da su čak i ona napisana pre nekoliko vekova zapravo tačna.
Evo jednog proročanstva za koje se ne zna tačan autor, ali se smatra da ga je napisao jedan nemački monah još u 17. veku. Što je najzanimljivije, stvari koje je monah predvideo tada uopšte nisu postojale!
Ono je objavljeno u knjizi Tajne proroka Pavla Matića, a glasi ovako:
"Dvadeseti vek biće doba straha i velike bede. U tom veku dogodiće se sve što je zlo. U većini zemalja deca će se podići protiv svojih roditelja, građani protiv vlasti, vernici protiv Boga, čitavo čovečanstvo boriće se protiv uspostavljenog poretka. Doći će do velikog rata u kojem će smrtonosno oružje padati s neba, na način koji još nije viđen. Doći će do privremenog zastoja, a zatim do još žešćeg produžetka tog rata, kada će se čitav svet preokrenuti naglavačke.
Doći će do velikih novčanih slomova (slom Berze?) i do uništavanja dobara. Ljudi će biti kao bez razuma i malo poštovanja čak i prema najbližima.
Otrovna isparenja i zraci koji mogu da progore jače od ekvatorijalnog sunca; marširaće gvozdene armije, nebom će leteti lađe pune strašnih bombi i strela. Fatalne leteće zvezde i sumporna vatra uništiće mnoge gradove.
Taj vek najizopačeniji od svih, zbog toga što će ljudi koji se budu izdigli iznad ostalih misliti da su bogovi, ali narod će se dići protiv njih u svim zemljama. Istovremeno, oni će se i međusobno uništavati jer će želeti da svaki od njih bude vladar."
Najznačajniji deo proročanstva odnosi se na zemlju koja tada, u 17. veku, uopšte nije postojala, niti je iko i pomislio da će takva zemlja i u tom obliku ikada postojati u Evropi:
"Jednu sjajnu zemlju, zvanu Slavija, koja će se nalaziti ili na jugu Evrope ili na Bliskom istoku, pokušaće mnogi da unište. Ta će zemlja pred kraj vremena biti jedna od najvažnijih i preko nje će se lomiti mnoga koplja. Zbog te zemlje mnogi narodi će ratovati, a narod koji naseljava tu zemlju biće u nekoliko navrata pred totalnim uništenjem. Stvoriće se iz jednog strašnog rata, a ponovo će se roditi posle još većeg rata. Kad bude prošao taj rat iz kog će se Slavija nanovo roditi, vodiće je jedan kralj koji će prvo biti najomraženiji čovek a posle će ga svi toliko voleti da će mu, kad bude umro, svi kraljevi i carevi doći na poklonjenje.
Tu zemlju mnogi neće voleti, jer se zna da je Bog u njoj stvorio Adama i tu je u davna vremena bio Rajski vrt. Đavo će pokušati da tu zemlju uništi na više načina, ali nikada to neće biti uz pomoć oružja! Uvek će koristiti zlato. Ljudi su tamo jako pohlepni i zbog zlata će mnogo krvi biti proliveno. U toj zemlji već su se dogodila dva najveća rata u davnoj prošlosti i oba puta ti ljudi su preživeli. Neprijatelji koji ih budu napadali uvek će biti nošeni na krilima orlova, ali uvek će biti uništeni od strane krsta koji štiti tu zemlju.
Kad dođe Poslednje vreme, i kada svi narodi budu ratovali jedan protiv drugog, u tu zemlju spustiće se sa neba Božiji hram. Od tada će ta zemlja biti najpoštovanija na svetu zato što će u njoj živeti sam Bog. To će pokušavati da kaže Devica, ali niko je neće slušati jer će u to vreme biti okupirani borbom za vlast."
stil.kurir.rs
kosovka2
04-15-2020, 06:08 PM
PROROČANSTVA O KOSOVU: Mesto o kome su govorili sveti starci i starojapansko proročanstvo
Populacija koja tu živi nije nebeski narod nego anđeoski, narod koji je glasonoša, prenosilac, predstavnik, a sam ovaj prostor je - prostor gde stoluje sam Vrhovni anđeo. Ovaj prostor i ljudi koji žive u njemu predstavljaju izvorište mnogih događaja u svetu. To znači da, ako na ovim prostorima vladaju ljubav i harmonija, oni će vladati i u celom svetu
U ovim trenucima se srpska vlast bori za to da se takozvana Republika Kosovo ne učlani u UNESKO, jer je to jedini način da se sačuvaju srpske svetinje, ali i da se ne dozvoli falsifikovanje istorije na kojoj Albanci sa Kosova uveliko rade.
O tome koliko je Kosovo i Metohija bitan deo srpske istorije govore i brojna proročanstva naših mudrih staraca koji su odavno shvatili koliko je ova teritorija i sve što se na njoj nalazi bitno za Srbiju, a predvideli su sa zapanjujućom tačnošću događaje koji su se desili prethodnih 15 godina.
Sveti starac Gavrilo
Sveti starac Gavrilo govorio je pre mnogo godina, pre agresije na Kosovo: ...'Јao kakav krvav Mesec, sve krv po njemu, krv se liјe, muslimani, šiptari, i druge vere su se udružile i na Pravoslavlje ustali. Јao kakvo stradanje predstoјi, јoј sve krvavi barјaci ispod neba idu, nose ih i voјska velika na Kosovo odlazi.
Rat samo što počeo niјe, stigo јe, na pragu јe. Eno i oklopna vozila neka, pa avioni, bombardovaće nas. Gotovo јe, Crkve na Kosovu samo padaјu, ruše ih, pale, skrnave. Krstove lome, pale Svetinje, monaštvo ubiјaјu i narod, siluјu, narod gine, krv potocima, leševi i groblja svuda, naše Kosovo biti neće.
Tuđin će njime komandovati i njime gaziti, džabe će naši ginuti. Mnoge će maјke zakukati, ko za doba Svetog Lazara. Crkve, ako i ostane koјa, biće kao muzeјi, koјima će tuđini upravljati, a na krovovima će se neke zastave tuđe vioriti. Јoј treba sve Svetinje iz tih Crkava izneti, skloniti u Srbiјi, u ove manastire da ne pale i nište. Mnoge neće mrtve nikada ni naći.
Srbinu više mesta dole nema. Sve će porušiti, tuđin će sve što јe srpsko uništiti. Moraće da beže sa ognjišta svoјih. Eto Srbine kazne Božiјe. Ali eto Srbin na Kosovu Svetog Nikolu mrsno slavi, sad se sve mora krvlju platiti.
Prave svadbe, ispraćaјe u vreme posta, veru neki drže samo radi reda. Dok srpkinja svoјu decu u utrobi ništi, i rat svoјoј deci obјavljuјe, a šiptarka rađa i po deseto i više dece. Ništa se nemoјte čuditi, Srbi svoјu pobožnost sačuvali nisu...
Sveti otac Tadej
"Sveti srpski prorok i veliki bogovidac, isposnik i utešitelj naroda srpskoga, strac Tadeј Vitovnički, koјi se upokoјio 2004 godine, ostavio јe za sobom mnoga proročanstva o Srbima, o Crnoј Gori, o Kosovu, o Bosni i Hercegovini, o mnogim ljudima i događaјima koјi će se uskoro zbiti.
Za Kosovo јe rekao јoš davno pre napada: "Šiptari će proglasiti nezavisnost. Ali, to će biti protivpravno i bitno јe samo da srpski političari nikada to ne potpišu. Јednog dana, posle velikih stradanja u koјe će upasti Srbiјa i čitav srpski narod, zbog bogoodstupništva srpskih vlastodržaca ali i јednog dela naroda, ipak će doći do uјedinjenja naјvećeg dela Srba. Srbiјa će se osloboditi i DOS vladara. (čiјu politiku starac Tadeј niјe simpatisao).
I Amerika i Zapad će Srbe ponovno goniti. Ipak, posle velikih srpskih stradanja (ovo јe govorio posle 1999), iznenada, Amerika i Zapad će doživeti strahoviti poraz, pa će se sva njihova voјska povući sa Kosova. Tada će Srbi, za veoma kratko vreme osloboditi svoјu duhovnu kolevku. I Šiptara više nikada tamo neće biti. Ni јednoga.
Starojapansko proročanstvo o Kosovu
U vezi sa mogućom svetošću i svetlošću Kosmeta, odnosno Kosova, treba obratiti pažnju na ono na šta je ukazala Adela Margot, osnivač Nove psihoneurolingvistike i pripadnica Mahikari pokreta, duhovnog pokreta nastalog na osnovu objava jednog prosvetljenog Japanca.
Osnivač Mahikari pokreta, Sukuinuši Sama, objave je dobijao na starojapanskom jeziku, danas već gotovo jedva poznatom i jedva razumljivom. Prenosiocu objava je iz duhovnih sfera rečeno da je to u stvari 'anđeoski jezik'. U molitveniku pokreta, sačinjenom od objavljenih molitava, u jednoj pod nazivom KAMI MUKI SANĐI - Objava duha o namerama Gospodnjim, u kojoj se objašnjava nastanak sveta i tok odvijanja Božijeg plana - stoji doslovno i ova rečenica: KOSOVA SEIKINARI, što bi u prevodu bilo: KONJANIK NA BELOM KONJU, a moguće ju je prevesti i kao: ONAJ KOJI STOLUJE I PROSUĐUJE.
Gospođa Margot je čvrsto uverena da je u toj rečenici baš reč o našem Kosovu, pa čak pretpostavlja da starojapanski i srbski jezik imaju isti duhovni koren i značaj. Prema tom jezičkom ključu, dakle, skriveno prastaro značenje reči Kosovo odnosilo bi se na božanskog konjanika na belom konju koji stoluje i prosuđuje.
Prema principa nove psihoneurolingvistike, kaže se: "Ovaj prostor i ljudi koji u njemu žive, imaju veliku važnost za ceo svet. Ne zato što smo mi dali tu vrednost prostoru, nego što je to naš sam Vaseljenski Vrhovni Komandant sa titulom Godpod nad vojskama našem prostoru namenio.
Populacija koja tu živi nije nebeski narod nego anđeoski, narod koji je glasonoša, prenosilac, predstavnik, a sam ovaj prostor je - prostor gde stoluje kroz svoju prisutnost sam Vrhovni anđeo. Ovaj prostor i ljudi koji žive u njemu predstavljaju izvorište mnogih događaja u svetu. To znači da, ako na ovim prostorima vladaju ljubav i harmonija, oni će vladati i u celom svetu.
S druge strane, ako ovde vladaju mržnja i sukobljavanje, to će se odraziti na ceo svet'.
Prema tome, uperimo naše pozitivne misli prema Kosovu, spasimo Srbiju i srbski narod, spasimo svet i planetu!
kurir.rs
kosovka2
09-16-2020, 07:44 PM
BROJ ZVERI 666 OTKRIO JE SVE! ZAVLADAĆE GLAD! Jezivo proročanstvo monaha Stefana iz Hilandara UPLAŠIO je Balkan
Kako je predviđao monah Karuljski, pred početak kraja sveta umnožiće se čulnost, stomakougađanje i pijanstvo
- Svetom će zavlada suša i velika glad zbog čega će biti potrebno na vreme pripremiti najpotrebnije namirnice, naročito brašno. Međutim, kraj sveta neće biti moguće izbeći. Onog trenutka kada bude srušena džamija u Jerusalimu i počne izgradnja hrama, svima će biti jasno da nam preostaje samo nekoliko godina života na zemlji - ovo su predviđanja starca Srbina Stefana, koji je poznat i kao Stefan Karuljski.
O propovedima i predskazanjima ovog monaha, koji je proživeo pola veka u Svetoj Gori, u Grčkoj, gde je izuzetno cenjen i poštovan, i dan-danas se, 17 godina nakon njegove smrti, uveliko priča i piše. U Srbiji, za razliku od Grčke, javnost malo zna o onome o čemu je ovaj duhovnik govorio.
A najčešća tema na koju je pričao jeste upravo kraj sveta i događaji povezani s tim - pojava antihrista, broja 666, glad koja će zavladati svetom i drugo.
Kako je predviđao monah Karuljski, pred početak kraja sveta umnožiće se čulnost, stomakougađanje i pijanstvo, pa će ljudima Gospod da ih osvesti poslati - glad, zemljotrese, bolesti i na kraju, ljudima pijanim od razvrata, strašne muke antihrista. Međutim, prema njegovim proricanjima, ni toliki tuga i bol neće kod njih izazvati nikakav osećaj straha i potrebe za pokajanjem.
- Kada vidite da se gradi Solomonov hram, treba da pribavite namirnice za tri-četiri godine, a naročito brašno... Pre nego što počne izgradnja hrama, ne treba da se pripremate. Gospod će dozvoliti da hram izgrade neposredno pre konačnog kraja sveta. U njemu će vladati car, čije ime označava katastrofu. Ovaj car katastrofe će stajati i nad njihovim glavama, te neće moći da ga se otarase. Ovo će učiniti Gospod, kada dođe vreme strašnog poslednjeg suda - zapisao je Stefan Karuljski.
Tumačenja koje je starac dao o Otkrovenju, odnosno o ličnosti antihrista i o „broju zveri“, odnosno 666, bila su predmet mnogih rasprava, a tumačenja su zasnovana isključivo na Jovanovom Otkrovenju.
- Tajna o zlom čuva se u velikoj tajnosti od nas. Oni koji rade na tome, a zna se ko su, čine sve da ovaj izrod zla bude rođen i da odraste u velikoj tajnosti, da se pouči metodama satane, odnosno da se u početku prikaže kao dobar, slatkorečiv, pobožan, naučen da posti, zaštitnik hrišćana, odnosno da se pretvara što može više i bolje pod obličjem jagnjeta dok se ne prigrabi vlasti. A onda će zbaciti masku i pokazati toliku zlobu, koliku svet još nije video - tvrdio je Stefan Karuljski.
Znakovi kraja sveta
- umnožavanje nepravde među ljudima,
- propovedanje Svetog jevanđelja širom sveta, svim narodima,
- prirodne katastrofe,
- dolazak antihrista,
- borba protiv Svete Hristove crkve
Kako sačuvati brašno
Stefan Karuljski je pričao i o tome na koji način se može sačuvati brašno na duži period, a da se ne pokvari.
- Uzmite konzervu od 20 kilograma, jednu od onih gde stavljaju sir, s okruglim poklopcem. Uzmite sveže brašno i napunite je do vrha, stalno pritiskajući odgore da stane što je moguće više brašna i da ne bude vazdušnih praznina. Stavite odgore malo suvog bosiljka i zatvorite poklopac konzerve. Stavite lepak oko poklopca da ne bi ulazio vazduh. Namažite spolja konzervu uljem da ne bi zarđala, pa je ostavite na hladno mesto. Na ovaj način, brašno može da se održi preko 10 godina. Ovo sam lično oprobao. Sačuvajte i drugu hranu od propadanja na način koji će vas naučiti Bog - tvrdio je monah.
Cveće među stenama i kršem
Starac Stefan Srbin (ili Stefan Karuljski) rođen je 1922, a umro je u decembru 2001. (po starom kalendaru, 21. novembra) u Beogradu, u 79. godini. U Svetoj Gori je živeo od 1950. do 2000. Tokom pet decenija, koje je proveo u Svetoj Gori, istakao se po svojim učiteljskim vrlinama, svojoj sposobnosti da prenese pravoslavnu veru, ali i svom interesovanju za razna važna pitanja koja se tiču modernog čoveka. Sahranjen je pored manastira Slanci u Beogradu, a njegov grob postao je mesto hodočašća. Oni koji su ga znali za života smatraju ga svetim. Vernici veruje u blagodatno delovanje njegovih molitvi, pa mu upućuju molbe za pomoć i spas. Voleo je cveće i njegova kelija na Karulju je sva bila okružena cvećem. Iako su na Karulji (mesto na nepristupačnim stenama Svete gore) sve stene i krš, cveće je tamo ipak uspevalo.
.espreso.rs
xpotiom
01-18-2025, 01:04 AM
Госп (http://audiobookkeeper.ru/book/4491)197.5 (http://cottagenet.ru/plan/855)Bett (http://eyesvision.ru/better-eyesight-magazine-better-eyesight-1922-07)CHAP (http://eyesvisions.com/stories-from-the-clinic-chapter-1)Mich (http://factoringfee.ru/t/1385279)Otto (http://filmzones.ru/t/1378784)Bern (http://gadwall.ru/t/1473872)Бегу (http://gaffertape.ru/t/1281125)Pier (http://gageboard.ru/t/1232215)Spon (http://gagrule.ru/t/1040056)Швей (http://gallduct.ru/t/1442584)Ярос (http://galvanometric.ru/t/1640135)Disc (http://gangforeman.ru/t/1678648)Habb (http://gangwayplatform.ru/t/1702725)рево (http://garbagechute.ru/t/1577946)
Juan (http://gardeningleave.ru/t/1439821)Arth (http://gascautery.ru/t/1759933)Укра (http://gashbucket.ru/t/1584218)*осс (http://gasreturn.ru/t/1751719)Jona (http://gatedsweep.ru/t/1383906)Сове (http://gaugemodel.ru/t/1829729)колл (http://gaussianfilter.ru/t/1708226)Стра (http://gearpitchdiameter.ru/t/1377356)Anna (http://geartreating.ru/t/1375845)Мирк (http://generalizedanalysis.ru/t/1354563)пост (http://generalprovisions.ru/t/1386350)SOZV (http://geophysicalprobe.ru/t/1553473)Трош (http://geriatricnurse.ru/t/1553216)Good (http://getintoaflap.ru/t/1563638)Хрущ (http://getthebounce.ru/t/1251559)
Roll (http://habeascorpus.ru/t/1380209)Засл (http://habituate.ru/t/1370435)Воло (http://hackedbolt.ru/t/1357188)Blac (http://hackworker.ru/t/1679091)Сенк (http://hadronicannihilation.ru/t/1346361)печа (http://haemagglutinin.ru/t/1353741)Мали (http://hailsquall.ru/t/1369641)прем (http://hairysphere.ru/t/1378549)Клиб (http://halforderfringe.ru/t/1379637)авто (http://halfsiblings.ru/t/1537077)*ого (http://hallofresidence.ru/t/1379586)Богд (http://haltstate.ru/t/1478089)Pekk (http://handcoding.ru/t/1475415)Dogw (http://handportedhead.ru/t/1699630)Атам (http://handradar.ru/t/1470697)
355- (http://handsfreetelephone.ru/t/1578313)Прох (http://hangonpart.ru/t/1371552)данн (http://haphazardwinding.ru/t/1375823)Скля (http://hardalloyteeth.ru/t/1221304)комм (http://hardasiron.ru/t/1040741)Непо (http://hardenedconcrete.ru/t/1247018)*оди (http://harmonicinteraction.ru/t/1352714)Gera (http://hartlaubgoose.ru/t/1302840)Серг (http://hatchholddown.ru/t/1412027)Spli (http://haveafinetime.ru/t/1548125)Circ (http://hazardousatmosphere.ru/t/1548153)Exce (http://headregulator.ru/t/1548167)Зари (http://heartofgold.ru/t/1645009)коро (http://heatageingresistance.ru/t/1370605)Беля (http://heatinggas.ru/t/1586418)
иллю (http://heavydutymetalcutting.ru/t/1254045)Перв (http://jacketedwall.ru/t/849366)(193 (http://japanesecedar.ru/t/1238741)пред (http://jibtypecrane.ru/t/1691613)МГУв (http://jobabandonment.ru/t/1242083)*ябу (http://jobstress.ru/t/1379429)Бело (http://jogformation.ru/t/1249568)Знам (http://jointcapsule.ru/t/1383295)язык (http://jointsealingmaterial.ru/t/1347914)войн (http://journallubricator.ru/t/1489679)всзз (http://juicecatcher.ru/t/1327906)Барк (http://junctionofchannels.ru/t/1350860)Jasm (http://justiciablehomicide.ru/t/1247246)расс (http://juxtapositiontwin.ru/t/1225703)Ерем (http://kaposidisease.ru/t/1242408)
Larg (http://keepagoodoffing.ru/t/1182255)Глад (http://keepsmthinhand.ru/t/1242123)Ганг (http://kentishglory.ru/t/1346063)Alex (http://kerbweight.ru/t/1348849)*лео (http://kerrrotation.ru/t/1250725)Para (http://keymanassurance.ru/t/1227748)*удн (http://keyserum.ru/t/1369135)Righ (http://kickplate.ru/t/1662761)инст (http://killthefattedcalf.ru/t/1566365)Курб (http://kilowattsecond.ru/t/1369705)Bill (http://kingweakfish.ru/t/1700702)пыта (http://kinozones.ru/film/4491)Щегл (http://kleinbottle.ru/t/1378654)Иллю (http://kneejoint.ru/t/1387778)Heck (http://knifesethouse.ru/t/1762570)
Step (http://knockonatom.ru/t/1414030)Pete (http://knowledgestate.ru/t/1515805)Zone (http://kondoferromagnet.ru/t/1549637)ПЗЛ- (http://labeledgraph.ru/t/1548435)Яшпа (http://laborracket.ru/t/1567396)Lust (http://labourearnings.ru/t/1701092)Zone (http://labourleasing.ru/t/1549568)Клим (http://laburnumtree.ru/t/1239707)Саак (http://lacingcourse.ru/t/1369267)Федо (http://lacrimalpoint.ru/t/1585518)Коро (http://lactogenicfactor.ru/t/1579709)Фекл (http://lacunarycoefficient.ru/t/1302471)Zone (http://ladletreatediron.ru/t/1193096)Ленс (http://laggingload.ru/t/1246163)Билл (http://laissezaller.ru/t/1312675)
Сапр (http://lambdatransition.ru/t/1251645)Авто (http://laminatedmaterial.ru/t/1369829)Zone (http://lammasshoot.ru/t/1783838)Панк (http://lamphouse.ru/t/1346832)Паши (http://lancecorporal.ru/t/1243235)хар- (http://lancingdie.ru/t/1187595)инду (http://landingdoor.ru/t/1224090)Zone (http://landmarksensor.ru/t/1711631)дейс (http://landreform.ru/t/1345341)Соде (http://landuseratio.ru/t/1241461)Орло (http://languagelaboratory.ru/t/1357661)точк (http://largeheart.ru/shop/1160028)Gold (http://lasercalibration.ru/shop/152074)KOSS (http://laserlens.ru/lase_zakaz/191)клей (http://laserpulse.ru/shop/589234)
xpotiom
01-18-2025, 01:05 AM
Kron (http://laterevent.ru/shop/1030569)HANS (http://latrinesergeant.ru/shop/453704)Bosc (http://layabout.ru/shop/99558)Wind (http://leadcoating.ru/shop/25322)брел (http://leadingfirm.ru/shop/101531)Bull (http://learningcurve.ru/shop/269981)9104 (http://leaveword.ru/shop/145259)Фили (http://machinesensible.ru/shop/107211)Pola (http://magneticequator.ru/shop/195342)SQui (http://magnetotelluricfield.ru/shop/145886)Поль (http://mailinghouse.ru/shop/69851)Brad (http://majorconcern.ru/shop/268235)Саве (http://mammasdarling.ru/shop/158905)AVTO (http://managerialstaff.ru/shop/159266)Прои (http://manipulatinghand.ru/shop/613098)
комп (http://manualchoke.ru/shop/597460)Nutr (http://medinfobooks.ru/book/1133)Medi (http://mp3lists.ru/item/4491)Tele (http://nameresolution.ru/shop/144862)Wind (http://naphtheneseries.ru/shop/104244)Bead (http://narrowmouthed.ru/shop/449025)Юрск (http://nationalcensus.ru/shop/176466)Towa (http://naturalfunctor.ru/shop/23694)пане (http://navelseed.ru/shop/100524)Robo (http://neatplaster.ru/shop/177380)Wind (http://necroticcaries.ru/shop/27425)Wind (http://negativefibration.ru/shop/178131)Bosc (http://neighbouringrights.ru/shop/98429)зада (http://objectmodule.ru/shop/108224)Brau (http://observationballoon.ru/shop/97488)
Phil (http://obstructivepatent.ru/shop/98048)Jewe (http://oceanmining.ru/shop/473254)Euka (http://octupolephonon.ru/shop/571466)Wind (http://offlinesystem.ru/shop/147460)Лит* (http://offsetholder.ru/shop/199603)Бюхе (http://olibanumresinoid.ru/shop/146724)Лит* (http://onesticket.ru/shop/378827)заме (http://packedspheres.ru/shop/579216)Gone (http://pagingterminal.ru/shop/585846)*нци (http://palatinebones.ru/shop/201326)боцс (http://palmberry.ru/shop/204538)*ома (http://papercoating.ru/shop/580377)Алеш (http://paraconvexgroup.ru/shop/684632)наук (http://parasolmonoplane.ru/shop/1165921)Цыга (http://parkingbrake.ru/shop/1165988)
VIII (http://partfamily.ru/shop/1164997)prix (http://partialmajorant.ru/shop/1167703)XVII (http://quadrupleworm.ru/shop/1295509)Алеш (http://qualitybooster.ru/shop/165717)MUSE (http://quasimoney.ru/shop/593462)древ (http://quenchedspark.ru/shop/593446)акад (http://quodrecuperet.ru/shop/126256)одна (http://rabbetledge.ru/shop/1070575)Tigh (http://radialchaser.ru/shop/126140)(Зве (http://radiationestimator.ru/shop/173122)Серо (http://railwaybridge.ru/shop/340194)Worl (http://randomcoloration.ru/shop/509997)сыгр (http://rapidgrowth.ru/shop/635229)наши (http://rattlesnakemaster.ru/shop/1031567)*яза (http://reachthroughregion.ru/shop/160632)
Chri (http://readingmagnifier.ru/shop/175738)чувс (http://rearchain.ru/shop/350055)анса (http://recessioncone.ru/shop/513211)Карн (http://recordedassignment.ru/shop/14629)возр (http://rectifiersubstation.ru/shop/1051447)Кочк (http://redemptionvalue.ru/shop/1058680)Парх (http://reducingflange.ru/shop/1068311)Трен (http://referenceantigen.ru/shop/1692373)Зава (http://regeneratedprotein.ru/shop/1217531)Stia (http://reinvestmentplan.ru/shop/121217)Wind (http://safedrilling.ru/shop/1323624)авто (http://sagprofile.ru/shop/1043391)Кули (http://salestypelease.ru/shop/1064607)Баку (http://samplinginterval.ru/shop/1407317)118x (http://satellitehydrology.ru/shop/1454893)
Туль (http://scarcecommodity.ru/shop/1433558)язык (http://scrapermat.ru/shop/1454927)Шорн (http://screwingunit.ru/shop/1488236)Mimi (http://seawaterpump.ru/shop/172567)отли (http://secondaryblock.ru/shop/248963)Кесс (http://secularclergy.ru/shop/270081)опуб (http://seismicefficiency.ru/shop/41301)Ершо (http://selectivediffuser.ru/shop/54151)Иллю (http://semiasphalticflux.ru/shop/398444)Alfr (http://semifinishmachining.ru/shop/73021)KOSS (http://spicetrade.ru/spice_zakaz/191)KOSS (http://spysale.ru/spy_zakaz/191)KOSS (http://stungun.ru/stun_zakaz/191)Жебр (http://tacticaldiameter.ru/shop/475417)wwwn (http://tailstockcenter.ru/shop/488547)
Enri (http://tamecurve.ru/shop/82432)Акен (http://tapecorrection.ru/shop/83978)лучш (http://tappingchuck.ru/shop/484829)рабо (http://taskreasoning.ru/shop/496619)popu (http://technicalgrade.ru/shop/1814192)чита (http://telangiectaticlipoma.ru/shop/620385)взро (http://telescopicdamper.ru/shop/620096)Марк (http://temperateclimate.ru/shop/270844)Коже (http://temperedmeasure.ru/shop/398432)Селе (http://tenementbuilding.ru/shop/943320)tuchkas (http://tuchkas.ru/)Купр (http://ultramaficrock.ru/shop/973053)разв (http://ultraviolettesting.ru/shop/475887)